Musikbloggen67

 

Hej "alla" musikvänner. Här kan ni läsa och få tips om ny och gammal musik den gamla som referens men det mesta är nytt och kanske okänt för dom flesta. Jag heter Börje Holmén och har fyllt 67 år när jag startade bloggen.

 

Gå till meny och välj artist eller musikbloggen fortsätter

 

Mitt musikintresse har följt mig hela livet trots att jag inte utövar själv. Det har varit egen värld att försvinna i men också en värld där man kan dela upplevelsen med andra. Nu när det finns SPOTIFY och andra streamingsighter så har ju den saken blivit enklare.

 

Jag har tidigare skrivit musikrecensioner på www.nyaskivor.se skriver man in Börje i sökrutan får man upp alla minna, ett åttiotal.

Hur det kommer sig att jag ger så höga betyg beror på att jag kan välja artisterna själv

Veckans skivrecension

John Cee Stanndard Blues Orchestra/ The Doob Doo

     album lite ojämn skiva med några riktiga toppar                  (hemifrån)

Engelsmannen John Cee Stanndard har varit med på musikscenerna i 50 år och har under den tiden haft privilegierna att arbetat med ”massor av begåvade musiker”. Bland andra Linda Peters/Thompson och Lynne Whiteland för att nämna några. The Doob Doo album är en kursändring för John Cee från Engels americana/folk till blues.

John Cee har med sig inte mindre än 16 medmusikanter på skivan. Dessa bildar ett kraftfullt och nyanserat stöd till Johns kanske lite svagare röst som ibland påminner om THE KINKS mera laidback sångstil. En kanske lite ojämn skiva med några riktiga toppar.

Låtar att börja med: Better Days,Doob Doo Be Doo Wha, Wrong Side of Town och You Knew It Anyway.

Betyg: 3,5 av 5