Jordi Baizan / The Love In You

”med mycket känsla och värme” (hemifrån)

Jordi Baizan har kommit med sitt tredje album The Love In You 2022-02-04. Jordis debutalbum recenserade jag 2019 på denna sida och skrev då

”Jordi Baizan är född i Houston Texas vars föräldrar är spanska och kubanska. Han är gift med en mexikanska. Hans påbrå har påverkat honom till den mångsysslare han är. FREE AND FINE är hans andra album som soloartist den första LIKE THE FIRST TIMA kom 2017. På denna har han 13 musiker med sig i studion.”

Även detta album är inspelat i Jumping Dog Studio Austin Texas tillsammans med 10 medmusikanter. Jordi säger sig att ”han alltid har älskat 70-talsskivor med JAMES TAYLOR och CAROLE KING vars stil känns som hemma för mej” Jordi Baizan har gjort det igen vilket känns som ett kärt återseende. Jag tyckte då om hans förra skiva att Jordi lät lite som skotten DONOVAN och även lite JACKSON BROWNE men här är det lite mera PAUL SIMON. Det är väl tillsynes enkla/glada melodier men med mycket känsla och värme.

Låtar att börja med; Nr1 Palm Reader, Nr2 Coffee With You In The Morning. Nr3 The Love In you, Nr6 Caught Up And Tangeld In You, Nr8 Mony Goes Cold.

Betyg 4 av 5

Senaste kommentaren

Dela den här sidan